Konturskårne logoer og etiketter

Vin med tryk eller egen etiket er en fremragende måde at profilere dit firma, din butik, et jubilæum, en begivenhed, en lokal seværdighed eller måske som en "tak for handlen". Mulighederne er uendelige. Kom med dine idéer, så fører vi dem ud i livet.

Etiketter
Vi kan lave konturskårne etiketter i alle former. Du behøver derfor ikke længere nøjes med en traditionel firkantet papiretiket, men kan f.eks. få etiketten med afrundede hjørner, buet i toppen, rund eller trapez-formet. Vi printer etiketterne i CMYK farver på udendørs holdbar folie. Vi kan printe på både hvid og transparent folie. Bemærk at vi ikke kan printe hvid farve på transparent folie.

Udskåret i folie
Drejer det sig om mindre end 36 flasker kan vi lave dit logo udskåret i folie. Derved kan vi også lave dit logo i op til 3 farver. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Layout
Det eneste vi behøver fra dig er et logo eller et foto, hvorfra vor grafiske afdeling udarbejder et layout til din etiket eller klargør dit logo til produktion. Det er inkluderet i prisen.

VinReklame.dk | Hjortshøjvej 100, 8250 Egå  | Tlf.: 7734 0150 | mail@signmanager.dk