Salg og levering:
Handelsbetingelserne gælder for alle leverancer fra VinReklame.dk

Priser:
Alle priser er i DKK og oplyses ekskl. moms

Tilbud:
Tilbud er kun bindende for sælger i 14 dage. Fristen regnes fra tilbudsdato.
Der tages forbehold for trykfejl. Alle afgivne tilbud er excl. moms og fragt, med mindre andet er specifikt nævnt.

Betaling:
Alle priser er angivet for standardvarer, ab lager, ekskl. moms, hvor andet ikke er nævnt. Der tages generelt forbehold for trykfejl og prisændringer.
Overskrides forfaldsdagen opkræves rykkergebyr på 100 kr. pr. rykker. Der påløber endvidere rente fra forfaldsdagen.
Efter en rykker skrivelse sendes det forfaldne beløb til retslig inkasso.

Ejendomsret:
VinReklame.dk forbeholder sig ejendomsretten til varen, indtil betaling har fundet sted med evt. tillæg af renter og omkostninger.
Såfremt betaling ikke sker senest 10 dage efter fremsendt rentenota, forbeholder VinReklame.dk sig retten til at afhente varen på købers adresse. Udgiften hertil vil særskilt blive opkrævet af køber.
Alt hvad VinReklame.dk har tilvejebragt til brug for leverancen, er VinReklame.dk’s ejendom og kan ikke efter arbejdets udførelse kræves udleveret.
Dette gælder, uanset om det tilvejebragte måtte være særskilt faktureret.
Dette gælder bla. stanseforme, film, klicher samt originale billeder ect.

Ansvar:
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.
VinReklame.dk fraskriver sig ethvert erstatningsansvar for fejl der sker på genstande indleveret af køber til viderebearbejdning, f.eks. vin til påtrykning.
I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede har VinReklame.dk intet ansvar, hvor forsinkelsen eller manglen skyldes fejl i eller beskadigelse af produktionsudstyr.
Ej heller i tilfælde af arbejdskonflikter af enhver art og i øvrigt enhver omstændighed, som VinReklame.dk ikke er herre over. Brand, vandskade, forsinkelser hos Post Danmark, Danske Fragtmænd eller anden transportør betegnes ligeledes som force majeure og kan ikke tillægges VinReklame’s ansvar.
I tilfælde af forsinkelse eller mangler ved det leverede hæfter VinReklame.dk ikke for køberens driftstab, tab af avance eller andet indirekte tab. Lige som ordren ikke kan annulleres.

Levering af digitalt materiale til print:
Vi kan modtage: EPS, AI & PDF filer. Filerne SKAL gemmes på følgende måde.
Tekst til grafik, vector, outlinet. Farver gemmes til cmyk. Tingene afmaskes og gemmes ned i et lukket lag, så det ikke er muligt at rette i den tilsendte fil.
Størrelse 1:1. Tekst, SKAL gemmes ned outlinet / vektoriseret. Da der ellers kan forekomme fejl på det færdige materiale.
VinReklame.dk producerer den tilsendte fil 100% som modtaget, med mindre andet aftales skriftligt.
Er du i tvivl herom, så kontakt os venligst så fejl undgås.
VinReklame.dk påtager sig kun et ansvar for trykning af klistermærker, etiketter og andre tryksager, såfremt der er bestilt et prøvetryk.

Farver på print:
Ingen printere er kalibreret ens, derfor vil der oftes være nuance foreskelle på print.
Hvis du er i tvivl, laver vi gerne et prøve tryk / farveprøve til dig efter tilsendt print, dette faktureres med kr. 125,- + moms.
Ønsker du at farven skal rammes 100 % er dette en opgave vi laver på timebasis. Dette faktureres med kr. 500,- pr. time.
VinReklame.dk fralægger sig ethvert ansvar vedr farver, såfremt der ikke tilsendt et prøvetryk.

Betalingsmuligheder:
Konto kunde:
Virksomheder der ønsker faktura/indbetalingkort fremsendt og som telefonisk eller skriftligt er blevet godkendt af VinReklame.dk

EAN faktura
Offentlige institutioner og offentlige virksomheder, der ønsker fakturaen fremsendt elektronisk kan få den tilsendt via EAN. Husk, at oplyse det 13-cifrede nummer ved bestilling.

Betalingsbetingelser (Konto kunde/EAN):
Netto kontant 6 dage.

Forsendelse:
Bestilte varer sendes med Post Danmark, GLS eller Danske Fragtmænd.
Fragtpriser til Grønland, Færøerne og øvrige lande oplyses ved forespørgsel.
Det er op til køber selv at tegne en evt. transportforsikring. VinReklame.dk kan ikke gøres ansvarlig for evt. transportskader.
Dette er en sag mellem køber og transportfirmaet/Post Danmark der leverer varen.
VinReklame.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller bortkomne breve/pakker, forårsaget af transportfirmaet/Post Danmark.

Leveringstid:
De bestilte varer vil, under normale omstændigheder, blive leveret 7-8 hverdage efter, at vi har modtaget en bestilling.
Alle varer leveres så længe lager haves, og sendes som pakke med mulighed for sporing, hvis der skulle opstå problemer under forsendelsen.

Fortrydelsesret - Virksomheder:
VinReklame.dk er ikke forpligtet til at yde fortrydelsesret, men VinReklame lever af at sælge kvalitets produkter og lever af gensalg. Kontakt os, så finder vi ganske givet en løsning.
Før De sender varen bedes De venligst kontakte VinReklame.dk enten pr. mail mail@VinReklame.dk. eller telefon 7734 0150 og få oplyst, hvad De skal påføre klart og tydeligt på forsendelsen.
Når de returnerede varer modtages, og er i den forventede stand, overføres købesummen herefter til Deres konto efter forudgående aftale.
Fragtudgifter i forbindelse med køb og returnering bliver ikke dækket, ligesom der vil blive opkrævet et retur gebyr på 10% af købsbeløbet, dog minimums kr. 300,- excl fragt. Der må ikke skrives direkte på emballagen.
Specialfremstillede varer tages desværre ikke retur.

Returvarer:
Vin modtages ikke retur uden forudgående aftale. ALLE flasker skal returneres i originalemballage.
Er varen ikke i hel og original emballage, tager vi ikke varen retur.
Såfremt en vare er defekt, SKAL denne vare sendes retur. Sendes den ikke retur kan vi ikke godtage reklamationen.
Inden varer sendes retur, skal det være aftalt med VinReklame.dk.

VinReklame betaler fragten ved forsendelse af defekte varer. Dog kun 1 x fragt pr. reklamation. Er varerne, delt ud til feks distributører, så er det kundens ansvar at samle disse ind og sende retur til VinReklame.dk som 1 samlet pakke. VinReklame.dk fremsender pakke labels til brug herfor.

Nyhedsbrev:
VinReklame.dk og SignManager ApS udsender 6-8 gange om året et nyhedsbrev med gode tilbud, kampagner osv. Ved at godkende et køb jf. salgs- og leveringsbetingelserne, takker De samtidig ja til at modtage vores nyhedsbrev via e-mail. Nyhedsbrevet kan til enhver tid frameldes, enten ved at benytte ”frameld” nederst i nyhedsbrevet eller ved direkte henvendelse til VinReklame/SignManager ApS.

VinReklame.dk en del af Signmanager Aps, Hjortshøjvej 100, 8250 Egå - mail@signmanager.dk – Tlf. 7734 0550/Fax 8664 3963 – Bank reg. Nr. 7739 Konronr. 1360193

VinReklame.dk | Hjortshøjvej 100, 8250 Egå  | Tlf.: 7734 0150 | mail@signmanager.dk